Osmo Vertigazon Plænekur i ny emballage

Osmo Vertigazon Plænekur har fået nyt navn og ny emballage

3. marts 2019

Osmo Vertigazon Mosfjerner og Plænegødning blev trukket ud af markedet i 2018, i forbindelse med nye regler om anprisning af produkter til græsplænen. Derfor er vi glade for at kunne præsenterer den nye version af produktet: Osmo Vertigazon Plænekur.

Produktet er det samme, som det har været de sidste 20 år og sælges fortsat i landets havecentre og planteskoler.

Læs mere om produktet og emballagen her…

Osmo Biologisk Plante Aktivator med Mykorrhiza og bakterier i 700 gram emballage

Osmo Bio Plante AKTIVATOR – fås nu i 700 g emballage

3. oktober 2017

Vi har udvidet produktsortimentet og kan nu tilbyde Osmo Bio Plante AKTIVATOR i en 700 g emballage.

Osmo Bio Plante AKTIVATOR med Mykorrhiza, bakterier og tang er en 100 % organisk gødning, som er godkendt til økologisk dyrkning. Produktet fås i 5 kg sække og nu også i en 700 g bøtte, der er velegnet til gødning af mindre arealer.

Læs mere om produktet og se emballagen her…

Nyt katalog og display

osmo.dk er blevet endnu mere brugervenlig, nyt Retail Katalog 2017 mv.

31. marts 2017

Vi har frisket hjemmesiden op og gjort den endnu mere brugervenlig. Under Download kan du bl.a. finde det seneste Retail Katalog 2017, skiltematerialer mv. Et af vores fokusområder er økologi, og som altid har vi masser af gødninger godkendt til økologisk dyrkning på hylderne. Ros, ris, ideer… du er altid velkommen til at kontakte os på info@emarker.dk eller tlf. 74 67 08 08.

E. Marker A/S kåret som Børsen Gazelle 2016

E. Marker A/S blev kåret som Gazelle 2016

3. februar 2017

E. Marker A/S er meget stolte over at blive kåret som Gazelle-virksomhed i 2016. Vi arbejder målrettet på at udvikle virksomheden og vores produkter. Det er en løbende proces, hvor det kræver en vedholdende indsats af alle i virksomheden. En stor tak skal lyde til alle vore medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Vi glæder os til at fortsætte udviklingen.

Fertira - nyt produktionsanlæg i Belgien

Nyt produktionsanlæg i Belgien

2. november 2016

Fertira, der producerer Osmo gødnings- og haveplejeprodukter, har bygget nyt produktionsanlæg i Belgien. Kapaciteten er udvidet til mere end det dobbelte i forhold til tidligere – og med fortsat fokus på miljø, kvalitet og service. Det er solen, der leverer energi til Osmos CO2-neutrale produktionsanlæg, og det er naturen selv, der leverer grokraften i Osmos organiske haveplejeprodukter.

Osmo Biologisk Plante Aktivator med Mykorrhiza og bakterier

Osmo Bio Plante AKTIVATOR – Forbedret formulering og ny emballage

1. november 2016

Vi har videreudviklet Osmo Bio Plante AKTIVATOR og forbedret formuleringen samt givet emballagen et brush-up.

Osmo Bio Plante AKTIVATOR 3-1-3 + 2 % Mg + 1 % Fe er en 100 % organisk gødning med tang, Mykorrhiza og bakterier – godkendt til økologisk dyrkning. En naturlig og perfekt starthjælp og gødning til alle planter i haven samt til såning af græs. Også velegnet til krukker med fx krydderurter. I køkkenhaven/drivhuset inden der sås/plantes. Fordele: Hurtig vækst, stærkere og flottere planter, bedre optagelse af vand og næringsstoffer. Kan benyttes til både nye og gamle planter.

Læs mere om Osmo Bio Plante AKTIVATOR

Messenyt og verdenspremiere

4. januar 2016

Verdenspremiere: Bladgødning til roser. GroGreen® Feed & Shine Roser er en revolutionerende nyhed, der sikrer sunde roser!

E. Marker A/S har udviklet en bladgødning, der holder roserne sunde, stærke og modstandsdygtige over for kendte bladsvampe. Kom og oplev verdenspremieren ifm. FAGMESSEN FOR BLOMSTERHANDLERE & HAVECENTRE 2016 i Odense 6. og 7. januar – du finder os på på stand 4505.

Vi søger nye medarbejdere

25. september 2015

Vi søger medarbejdere til vores svenske selskab Ecoturf AB. Vores nye medarbejdere skal varetage kontakten til nye og eksisterende kunder. Vi har brug for 1-2 personer, som har erfaring inden for salg og markedsføring til den grønne branche – golf, fodbold, havecentre og planteskoler. Det vil ligeledes være en fordel, såfremt du har erfaring inden for opstregning af boldbaner og lignende.

For yderligere information kontakt venligst Jan Rasmussen på +46 (0)73 301 51 00 eller eller via mail, jan@ecoturf.se. Den rette person tilbydes gode løn- og ansættelsesvilkår med en spændende produktportefølje og stor frihed i arbejdet.

Messenyheder 2015

2. januar 2015

Vi ses på FAGMESSEN FOR BLOMSTERHANDLERE & HAVECENTRE 2015
7. og 8. januar i Odense Congress Center

Miljørigtig havepleje – vi tilbyder nogle af markedets bedste produkter og løsninger!
Besøg os på stand 4505 og se alle nyhederne. Læs mere…

Messenyheder fra Osmo og E. Marker A/S – Vi ses i Odense

7. januar 2014

Kære Osmo venner og kunder …
Så er det atter tid til at drage på havecenter messe i Odense Congress Center. Vi er på plads onsdag 8. januar og torsdag 9. januar på Stand 4505. Kom og bliv inspireret til foråret. I år er det en fornøjelse at præsentere mange nyheder og nye designs fra Osmo på jord, bark og gødningsprodukter. Nyt er også vores mineralske gødning. For at hjælpe “varen” ud af døren har vi forberedt nyt salgsdisplay, som giver øget branding og synlighed. Vi forsætter også samarbejdet med Legoland Billund de næste 3 år. Miljø, bæredygtighed og respekt for naturen er vores drivkraft – og med den “vinter” vi har, er det nok vejen frem at tænke i mere miljørigtige baner.

Udstillinger, januar

2. januar 2013

E. Marker A/S udstiller med hele Osmo- og GroGreen-programmet på Fagmessen for Danske Havecentre i Odense 9. – 10. januar 2013. Besøg os på stand: C 4105.
Læs mere om messen på www.fagmessen.dk

Udstillinger, oktober

8. oktober 2012

Ecoturf AB udstiller med hele Osmo- og GroGreen-programmet på Elmia Garden-messen i Sverige 17. – 18. oktober 2012. Besøg os på stand: B 06:50.
Læs mere om messen: www.elmia.se

Osmo går i luften med helt ny dansk website

10. februar 2012

Osmo er gået i luften med en helt ny, dansksproget website. Hjemmesiden, der er opdateret med seneste teknologi, indeholder bl.a. Osmo’s omfattende produktprogram indenfor organisk gødning og naturlig havepleje. Vi har lagt stor vægt på at give vores kunder god produktinformation og inspirere haveejere, så de kan få større glæde og udbytte ved at bruge miljørigtige haveplejeprodukter. Hjemmesiden vil blive udbygget med “Havetips” samt inden længe også omfatte en svensksproget version.