Organisk gødning til en naturlig have

Økologisk dyrkning – sundere grøntsager og mere smag i køkkenhaven med organiske gødninger fra Osmo – helt naturligt!

Organiske gødninger fra Osmo® er til gavn både for planterne og for jorden i køkkenhaven. Flere af vores organiske gødninger er godkendt til økologisk dyrkning – det ideelle og bæredygtige valg til friland, krukker, bede, drivhus og fx urban gardening!

De organiske gødninger fra Osmo® tilfører på én gang jorden næringsstoffer, mineraler og organisk materiale, der sætter gang i jordbundens mikroliv.

Se vore økologiske produkter her >>

Frugt og grøntsager fra din egen have er verdens bedste. De er helt friske, og du behøver ikke være nervøs for, om der følger kemikalierester med vitaminerne, når du høster dine egne afgrøder. Der er god grund til at kæle for planterne i køkkenhaven, så udbyttet bliver så stort og godt som overhovedet muligt. Organisk gødning er derfor et oplagt valg til køkkenhaven, fordi den naturlige gødning samtidig styrker den økologiske balance i din have. Grøntsager dyrket med organisk gødning er ganske enkelt sundere og har mere smag.

Anvend organisk gødning på friland, i krukker, i bede eller i drivhuset i kolonihaven

Økologi handler blandt andet om at skabe bæredygtige fødevarer. Som nævnt er flere af vores gødningsprodukter godkendt til økologisk dyrkning og bærer bl.a. det svenske KRAV-mærke, der er en ekstra garanti for, at det er kvalitetsprodukter med fokus på bæredygtighed.

Organisk gødning fra Osmo® er sammensat sådan, at gødningen dels giver planterne et bredt spektrum af næringsstoffer, dels styrker den naturlige balance i jorden. Gødningen tilfører organisk materiale, der fremmer den mikrobiologiske aktivitet i jorden til gavn for planterne. Osmo® gødninger er også tilsat tang, der tilfører sporstoffer og mineraler til glæde for sunde friske afgrøder i haven. Sunde afgrøder med et godt rodnet er mere modstandsdygtige overfor sygdomme og skadedyr.

Vores organiske gødninger sælges til private via havecentre og planteskoler i Danmark.