E. Marker A/S, der er Osmos danske importør, er en dynamisk virksomhed i Padborg. Vi beskæftiger os med salg af og rådgivning om bl.a. biologiske løsninger til pleje af golfbaner, fodboldbaner, grønne anlæg samt private haver. E. Marker A/S ejer desuden varemærket GroGreen®, der supplerer vores Osmo-produktsortiment.

Osmo® tænker miljø gennem hele produktionen

Det er solen, der leverer energien til Osmos CO2-neutrale produktionsapparat … og naturen leverer grokraften i de organiske haveplejeprodukter fra Osmo

Osmos haveplejeprodukter importeres af E. Marker A/S i Bov ved Padborg – og sælges via havecentre og planteskoler i Danmark og Sverige. Fremstillingen foregår på et moderne produktionsanlæg hos den belgiske virksomhed Fertira NV, der er specialist i fremstilling af organiske og organisk/mineralske gødninger. Osmo produceres miljøvenligt, hvor en stor del af energien kommer fra solen.

Vi har som virksomhed i de seneste årtier arbejdet målrettet på at udvikle et stærkt, biologisk koncept til pleje af bl.a. golfbaner og private haver. Som haveejer kan du være sikker på, at Osmos produkter giver dig gode resultater i haven. Mange af Osmos gødningsprodukter anvendes også til professionelt brug på golfbaner, fodboldbaner og hos anlægsgartnere.

Osmos serie af miljøvenlige haveplejeprodukter:


Solen leverer energi til Osmos CO2-neutrale produktionsapparat og naturen leverer grokraften i Osmos organiske have plejeprodukter.

Klimaforandringer, miljøhensyn, restriktioner ifm. anvendelse af vand, gødning og pesticider er kommet for at blive. Derfor ligger miljøet os meget på sinde. Vores fokus er bæredygtighed, hvor det handler om at forebygge, fremfor at helbrede. Havejere og andre, der benytter Osmos haveprodukter, kan derfor glæde sig over en frodig og miljøvenlig oase, hvor familien kan spise løs af frugt og grønt – uden risiko!

Med venlig hilsen

Carsten Marker, Direktør
E. Marker A/S

Osmo er godt for miljøet, godt for haveejerne!