OSMO® tænker miljø gennem hele produktionen

Det er solen, der leverer energien til det CO2-neutrale produktionsapparat hos OSMO®… og naturen leverer grokraften i de organiske haveplejeprodukter.

Haveplejeprodukter fra OSMO® importeres af E. Marker A/S i Bov ved Padborg – og sælges via havecentre og planteskoler i Danmark og Sverige. Fremstillingen foregår på et moderne produktionsanlæg hos den belgiske virksomhed Fertira NV, der er specialist i fremstilling af organiske og organisk/mineralske gødninger. OSMO® produceres miljøvenligt, hvor en stor del af energien kommer fra solen.

Vi har som virksomhed i de seneste årtier arbejdet målrettet på at udvikle et stærkt, biologisk koncept til pleje af bl.a. golfbaner og private haver. Som haveejer kan du være sikker på, at produkterne fra OSMO®, giver dig gode resultater i haven. Mange af gødningsprodukterne fra OSMO® anvendes også til professionelt brug på golfbaner, fodboldbaner og hos anlægsgartnere.

Serien af miljøvenlige haveplejeprodukter fra OSMO®:

  • NPK-gødningsprodukterne fra OSMO® (granuleret) fås til græsplæner, større og mindre haver, bede, terrasser, drivhuse og taghaver.
  • Flydende NPK-gødning med tang. Det flydende OSMO® NPK-gødning er tilsat et af naturens egne vitaminer – nemlig tang! Tang anvendes som en naturlig biostimulans for optimal trivsel og sundhed.
  • OSMO® plantestarter med Mykorrhiza sikrer planterne god optagelse af næringsstofferne og forbedrer mikrofloraen.
  • Naturlig jordforbedring. OSMO® Kogødning er 100 % naturligt jordforbedringsmiddel til økologisk dyrkning.
  • Dekorativ pyntebark. Pinjebark fra OSMO® har en smuk rødbrun farve og fås fra finspånet til mellemstore spåner.
  • Plantejord rig på næring. OSMO® Univeral Plantejord er rig på naturlig næring og er fugtbevarende, hvilket giver vandbesparelser.

Klimaforandringer, miljøhensyn, restriktioner ifm. anvendelse af vand, gødning og pesticider er kommet for at blive. Derfor ligger miljøet os meget på sinde. Vores fokus er bæredygtighed, hvor det handler om at forebygge, fremfor at helbrede. Havejere og andre, der benytter Haveprodukterne fra OSMO®, kan derfor glæde sig over en frodig og miljøvenlig oase, hvor familien kan spise løs af frugt og grønt – uden risiko!

Med venlig hilsen

Carsten Marker, Direktør
E. Marker A/S

OSMO® er godt for miljøet, godt for haveejerne!